Close

1 maart 2017

Vacature fondsenwerver

De Jerome Damey Foundation bestaat uit vrijwilligers die zich inzetten voor Wees- en Straatkinderen in Guinee.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor fondsenwervende activiteiten. Je vindt het leuk om je in te zetten voor wees- en straatkinderen in Guinee, West-Afrika.

Overal ter wereld ligt de toekomst in de handen van onze kinderen, zo ook in Afrika, alleen hebben sommige kinderen in Afrika juist geen toekomst omdat ze niet naar school kunnen, ze hebben geen ouders meer en leven noodgedwongen op straat.
Wij gaan die kinderen helpen om een toekomst te krijgen door het bouwen van een school annex opvang, we gaan ervoor zorgen dat de kinderen een veilige plek krijgen en daarnaast een goede basisopleiding, zodat ze later kunnen bijdrage aan de toekomst.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป