Close

27 maart 2018

Jerome (11) uit Guinee: voetbaltalentje én weldoener

ARNHEM – Zijn grote droom is om voor FC Barcelona te voetballen, maar hij vindt het misschien nog wel belangrijker dat de kinderen in zijn geboortedorp in Afrika het goed hebben. De 11-jarige Jerome uit Arnhem is een bijzondere jongen: een voetbaltalentje én een weldoener.

Jerome is geboren in Guinee, daar als kind wees geworden en drie jaar geleden naar Nederland gekomen. In Guinee voetbalde hij niet veel, maar in hier kreeg hij de smaak te pakken. Zo goed zelfs dat hij sinds kort bij de jeugd van Vitesse mag spelen. ‘Ik vind dat wel tof, ik vind dat mooi’, vertelt Jerome op het trainingsveld van Papendal.

Klik hier voor het hele artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »