Close

23 mei 2018

Sponsorloop en activiteitendag 2018

ARNHEM – Woensdag 30 mei wordt er een sponsorloop georganiseerd door de basisscholen EBS de Rank en Het Madelief, de opbrengst van de sponsorloop is bestemd voor het opknappen van het gezamenlijke speeltuin van De Rank en Het Madelief en voor de aanleg van een schoolplein bij een school in Guinee, West-Afrika.

        

Het bijzondere aan de sponsorloop is dat deze gelopen word door leerlingen van twee scholen met een verschillende achtergrond, maar met hetzelfde doel.
Het startschot voor de sponsorloop zal door Nathalie Nede (gemeenteraadslid van de Christen Unie) in Arnhem gegeven worden.
Het initiatief van de sponsorloop komt van Erik Hendriksen (directeur van EBS de Rank), hij is op het idee gekomen omdat één van zijn leerlingen uit groep 7, drie jaar geleden uit Guinee naar Nederland is gekomen en zich inzet voor de bouw van de school in Guinee.

Na de sponsorloop zal de Jerome Damey foundation een activiteitenmiddag houden. De activiteitenmiddag wordt op en rond de EBS de Rank en het Madelief gehouden.
Er zijn tal van activiteiten, zoals bubbelbal, loterij, verkoop van eten en drinken, schminken, Afrikaans haren vlechten en een dansvoorstelling en een live DJ.

Tevens is er een voetbalclinic onder leiding van Emmanuel Koné, jeugdtrainer van PEC Zwolle.
Hiervoor kunt u uw kind opgeven via: info@jeromedamey-foundation.nl de kosten van deze clinic bedragen 2 euro per kind.

Datum: woensdag 30 mei
Tijd: 11:00 – 16:00
Adres: Pythagorasstraat 9, (Ebs de Rank en Het Madelief)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »