Close

28 april 2020

Boma sponsort Boma

Vandaag mochten we een schoonmaakpakket in ontvangst nemen van het Europese bedrijf Boma, dit bedrijf is gespecialiseerd in schoonmaakproducten voor allerlei doelgroepen.
Het pakket dat we in ontvangst mochten nemen is zorgvuldig samengesteld voor de doelgroep waar de Jerome Damey Foundation mee werkt, kinderen!

Zo is er een pakket voor het hygiënisch en veilig schoonmaken van de schoolbankjes en de lokalen en een pakket met schoonmaakartikelen voor de toiletten. De gebruikte producten zijn mens en milieuvriendelijk door gebruik van probiotics (vriendelijke bacteria).

Het idee om het bedrijf Boma te benaderen is ontstaan toen een van onze vrijwilligers op zijn werk enkele producten zag staan van Boma én het feit dat de school in het dorp Boma, net buiten N’Zérékoré, staat.

Via Lonneke Maessen, werkzaam bij sales support Boma europa heeft deze benadering geleidt tot sponsoring van deze producten.

Namens de kinderen en de schoolleiding van de school in Boma, willen we iedereen van het bedrijf Boma bedanken voor jullie inzet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »