Close

4 juni 2021

OVC’85 vs Guinee

Van Hanneke en Esther van OVC’85 kregen we symbolisch twee clubshirts.        

Symbolisch … omdat het wel heel erg zwaar zou worden om alle shirts, broeken, polo’s, sokken en tassen in de armen gedrukt te krijgen!
We hebben het nog niet geteld, misschien doen we dat ook helemaal niet, maar aan de hoeveelheid te zien kunnen we een kleine competitie in Guinee beginnen. De tenues zijn waarschijnlijk meer dan genoeg om meerdere teams samen te stellen van alle leerlingen die op de Marja Urbachschool in Boma zitten, misschien zelfs ook hun broertjes en zusjes. De Jerome Damey Foundation is erg blij met deze prachtige gift van OVC’85 uit Oosterbeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »