Close

23 augustus 2021

Hengelweken

Elk jaar gaan vrijwilligers op pad met een collectebus om in verschillende gemeenten geld in te zamelen voor de bouw van de Marja Urbachschool. Net als vorig jaar op een ludieke manier met “een bus op een stokkie”. Eigenlijk zou het geen collecte moeten heten maar “hengelen naar eurootjes”.
Dit jaar hebben de vrijwilligers gelopen in de de gemeenten Renkum, Arnhem, Lingewaard en Overbetuwe. Soms met een zonnetje en soms moest er geschuild worden tegen een plensbui, maar altijd werd er met een lach gelopen. Wij willen iedereen die tijd vrijgemaakt heeft heel erg bedanken voor hun inzet. Onze dank gaat ook uit naar alle mensen die iets in de bus hebben gedaan, heel veel positieve reacties kregen de vrijwilligers op het gehengel…! Het bedrag dat binnen gehengeld is, bedraagt €6.200,-  dit is een fantastische opbrengst, waar we weer veel mee kunnen doen!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »