Close
DutchEnglishFrenchGerman

March 27, 2023

Bezoek Ambassadeur

Eind februari reisde opnieuw een delegatie naar Guinee, samen met Nathalie Nede.

Dit keer was onze ambassadeur Nathalie Nede er ook bij. (Een uitgebreid verslag van haar volgt later). Ook deze reis had een volle agenda, bezoek aan hulporganisaties, zoals: UNICEF , PLAN , PAM , Rode Kruis Guinee en lokale authoriteiten. Bij deze reis zijn de zonnepanelen ( gesponsord door Copernico uit Oosterbeek ) geplaatst en is de bovenverdieping van de school voorzien van verlichting en elektra, verder zijn de jaarfoto’s gemaakt voor de sponsorouders. Dit alles gebeurt vaak na schooltijd om de kinderen niet te storen, ze moeten immers een leerplan volgen en we willen niet dat ze achterop raken door onze bezoeken. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *