Close

26 juli 2019

Zomerconferentie New Wine 2019

Op Woensdag 24 juli stonden drie vrijwilligers met tropische temperaturen op New Wine

Al vroeg waren Marja, Lamko en Gerard op weg naar het Landgoed Velder in het Brabantse Liempde. Gelukkig was het toen nog niet zo warm en was het opbouwen van de infostand snel geklaard en was het tijd voor een kop koffie of een ijsje!

   
Ondanks de stijgende temperatuur was er veel aanloop van mensen die op de camping verbleven, ook kwamen er bekenden langs.
Mooie gesprekken gehad, giften mogen ontvangen en bezoekers die meedoen met het kindsponsorprogramma en daarmee een kind naar school laten gaan voor slechts 15 euro per maand. Het kind krijgt hiervoor twee maaltijden per dag, twee uniformen, twee paar schoenen een rugtas en natuurlijk lesmateriaal zoals boeken, schriften, potloden, pennen en alles wat ze nodig hebben, ook het salaris van de onderwijzer zit in die 15 euro inbegrepen!
Wilt u meer informatie of ook een kind sponsoren en voor 15 euro naar school laten gaan?
Stuur een email naar: info@jeromedamey-foundation.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate ยป