Close

30 december 2019

Jerome Damey Foundation lid van PARTIN

De Jerome Damey Foundation is sinds kort lid van Partin.

Als overkoepelende organisatie geeft Partin het particuliere initiatief een stem bij discussies over ontwikkelings-samenwerking en behartigt daarbij de belangen voor de achterban : ook de stem van de kleine organisaties moet meewegen bij besluitvorming over ontwikkelingssamenwerking.
Andere belangrijke doelen van Partin zijn het delen van kennis en het bevorderen van duurzaamheid. Dit kan o.a. door van elkaars ervaringen te leren.

Daarnaast helpt Partin op een zeer pragmatische manier met handige tools die nuttig zijn voor iedere kleine fondsenwervende organisatie: bijvoorbeeld het handige “Jaarrekening maken” die aan de leden gratis ter beschikking worden gesteld.
Alle leden van Partin zijn ANBI geregistreerd en werkzaam in de sector ontwikkelingssamenwerking. Stichtingen in ontwikkelings-samenwerking die nog geen ANBI registratie hebben of andere belangstellende organisaties of personen, kunnen vriend worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »