Close

3 april 2021

Toetsing onderwijsinspectie

De Marja Urbachschool heeft in maart haar eerste onderwijsinspectie gehad.Deze controle wordt uitgevoerd door de onderwijsinspectie voor de jaarlijkse kwaliteitstoetsing. Er wordt o.a  gecontroleerd of scholen met het juiste lesmateriaal werken, of het onderwijsprogramma gevolgd word. Het niveau van de leraren, hoe de kwaliteit van het lesgeven is. Verder  word er gekeken naar de gezondheid en hygiene van de kinderen en hoe schoon zijn de lokalen. Dit jaar is er extra gelet op het naleven van Covid-19 en Ebola maatregelen.
De score is 16 op een schaal van 20. Deze score staat gelijk aan zeer goed, in de regio N’Zérékoré zijn er maar twee scholen die deze score hebben behaald..!! We zijn trots dat we deze beoordeling hebben gekregen terwijl de school pas één jaar geopend is. Felicitatie waard voor de directie en leerkrachten en iedereen die deze school mogelijk heeft gemaakt en kansarme kinderen een toekomst heeft gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »