Close

27 september 2021

RAGweek 2022

Stichting RAGweek heeft de Jerome Damey Foundation geselecteerd als goed doel.

De RAGWEEK gaat dit jaar plaatsvinden van woensdag 9 maart tot en met woensdag 16 maart 2022. Deze week gaat gevuld zijn met leuke acties en activiteiten georganiseerd voor en door heel studerend Nijmegen, dus zet deze in je agenda!

❤️ Het nationale goede doel van dit jaar is Stichting Straatmensen. Deze Nijmeegse stichting verzorgt lunch en een warme maaltijd voor dak- en thuislozen in de Tweede Walstraat. De stichting bestaat volledig uit vrijwilligers die bij het uitdelen van het eten ook een praatje maken. Dit mooie werk doen zij al 20 jaar!

🖤 Het internationale goede doel van dit jaar is de Jerome Damey Foundation. Deze stichting wil betere omstandigheden creëren voor wees- en straatkinderen in Guinee (Afrika) en hen een toekomst geven. Hun focus ligt daarbij op onderwijs; zo zijn ze onder andere bezig met de bouw van een basisschool. Door hun werk kunnen er al 95 kinderen naar school en is er een waterput gebouwd!

🥰 Wij van Stichting RAGweek Nijmegen kijken er ontzettend naar uit om ons steentje bij te dragen aan het belangrijke werk dat deze stichtingen doen. Tot snel!

De RAGweek is een jaarlijks terugkerende week waarin studenten zich in zetten voor het goede doel. Jaarlijks worden een nationaal en een internationaal goed doel gekozen. Meer informatie over deze doelen is hier te vinden. Het RAGweek bestuur doet ieder jaar weer haar best om een zo vol, leuk en succesvol mogelijke week neer te zetten. Tijdens de RAGweek worden er talloze activiteiten georganiseerd in samenwerking met studenten-, studie- en studentensportverenigingen.q

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »