Close

15 januari 2022

Oliebollen actie 2021

Vrijwilligers van de Jerome Damey Foundation zijn ook eind 2021 weer aan de slag gegaan met oliebollenbeslag.

Net als voorgaande jaren is het een traditie geworden om rond de feestdagen Kala’s te maken en te verkopen voor de Jerome Damey Foundation. Kala’s zijn oliebollen volgens Liberiaans recept en worden in de regio N’Zérékoré veel gegeten. De oliebollen vinden elk jaar gretig aftrek. Kala’s zijn een stuk steviger en veel minder vet dan de Nederlandse oliebol en daardoor weten steeds meer mensen uit de verre omtrek deze oliebol te waarderen. Dit jaar zijn er ruim 600 verkocht!!
Dank aan de kopers en aan de bakkers en bezorgers van de Jerome Damey Foundation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »